Προβλήματα υδροδότησης θα έχουν σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου περιοχές του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου καθώς έχουν προγραμματιστεί εργασίες της ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης πρόκειται για εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού οι οποίες θα εκτελούνται από τις 9:00 έως τις 14:00 στις συμβολές των οδών Ευφροσύνης – Μουσών και Ευφροσύνης – Ανδρομάχης του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Μαιάνδρου, Σωκράτους, Ρωξάνης, Τερψιχόρης, Καλλιόπης, Ευφροσύνης καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του δήμου.

Προβλήματα υδροδότησης, λόγω απαραίτητων εργασιών της ΕΥΑΘ, θα έχει η Δ.Ε. Ωραιοκάστρου όπως ενημερώνει η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης. Οι εργασίες τοποθέτησης παροχόμετρου για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης, έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στη Συμμαχική οδό της Δ.Ε Ωραιοκάστρου από τις 11:00 έως τις 14:00. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης

Εκτιμάται ότι και στις δύο περιοχές η υδροδότηση θα ομαλοποιηθεί στις 14:00.