Η Euroxx Securities A.E. («EUROXX») τιμήθηκε με το βραβείο Best Securities House in Greece στο πλαίσιο των Euromoney Best Securities Houses Awards 2024.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τo Euromoney, ο πλέον διακεκριμένος εκδοτικός οργανισμός έρευνας, διαπίστευσης και βράβευσης αριστείας για τον παγκόσμιο κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θέσπισε τον διαγωνισμό Best Securities Houses Awards 2024 για να αναδείξει τις καλύτερες Χρηματιστηριακές Εταιρείες παγκοσμίως.

Ως ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος οργανισμός παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, η EUROXX κατέχει διαχρονικά εξέχουσα θέση στις συναλλαγές του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών με 13% μερίδιο επί του όγκου συναλλαγών και περισσότερους από 52.000 πελάτες. Η εταιρεία ανέλαβε ηγετικό ρόλο σε πάνω από 100 συναλλαγές Επενδυτικής Τραπεζικής κατά την τελευταία πενταετία και αναδείχθηκε στους Investment Banking Market Leaders 2023 του Euromoney για την Ελλάδα. Κατέχει επίσης ηγετική θέση στις υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου με πάνω από € 500 εκ κεφάλαια υπό διαχείριση, ενώ κέρδισε και την διάκριση Greece’s Best for Investment Research στα Euromoney Private Banking Awards.

Διαβάστε ακόμη: