Η Μαρίνα Σάττι εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά της με δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι απέκλεισε 150 τραγούδια που στάλθηκαν στην ΕΡΤ, προκειμένου να επιλέξει εκείνο με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια έκανε μερικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram διευκρίνιζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα, ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. O μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ, είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πώς είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις, χρόνο, κόπο και ενέργεια με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου.

Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία δεν ισχύει και ότι όταν ολοκληρωθεί από όλους η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε επίσημα, προφανώς. Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη, τον χρόνο και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ».

Διαβάστε ακόμη: