Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της στη σκηνή της Eurovision, κλέβοντας για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 09/05, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα 30 δευτερόλεπτα από την 2η τεχνική πρόβα της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μικρού κλιπ, βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι με το μοναδικό της ταπεραμέντο, καθώς και τους χορευτές της, να τα δίνουν όλα στη σκηνή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇷 OGAE GREECE (@ogaegreece)

Όπως και στην πρώτη πρόβα, έτσι και τώρα, με τα πρωτότυπα ρούχα της, τη σαγηνευτική φωνή της και τις χορευτικές της ικανότητες, κατάφερε να ξεσηκώσει όσους ήταν παρόντες στο στάδιο και είδαν την πρόβα της από κοντά.

Μετά την πρώτη πρόβα, η Μαρίνα Σάττι, σε live της μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη από την πρόβα της, ωστόσο πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, κυρίως στο θέμα των γραφικών και των τηλεοπτικών πλάνων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇷 OGAE GREECE (@ogaegreece)

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος με την Silia Kapsis και το Liar θα πάρει την «πρώτη κρυάδα» καθώς θα είναι αυτή που θα ανοίξει το διαγωνιστικό μέρος του Α’ Ημιτελικού της Eurovision, που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου. Δυο μέρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή τρίτη, για να παρασύρει τους Ευρωπαίους στους ρυθμούς της με το «Ζάρι» της.

Διαβάστε ακόμη: