Η Ελλάδα ήταν αποτελεσματική απέναντι στο Καζακστάν και κατάφερε να νικήσει με μεγάλη διαφορά 24-5, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου. Τώρα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Η Ελλάδα κατάφερε να πάρει γρήγορα τον αέρα από την ομάδα του Καζακστάν και με άνεση επικράτησε με σκορ 24-5, προκρίνοντας την ομάδα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου. Τη Δευτέρα (12/2) στις 19:30, η Εθνική πόλο γυναικών θα αναμετρηθεί με την Ιταλία στον προημιτελικό, με στόχο μια θέση στην τετράδα μετά από 13 χρόνια. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά γρήγορο και η Ελλάδα άσκησε έντονη πίεση, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα.

Από την αρχή του πρώτου οκταλέπτου, οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου ήταν εξαιρετικές και πέτυχαν οκτώ γκολ. Στη συνέχεια, συνέχισαν να σκοράρουν συνεχόμενα γκολ, μετατρέποντας το 2-4 σε 2-12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καζακστάν δεν κατάφερε να σκοράρει κανένα γκολ κατά τη διάρκεια του δεύτερου οκταλέπτου, ενώ οι παίκτριες της γαλανόλευκης ομάδας πέτυχαν τέσσερα.

Στο τρίτο οκταλέπτο, τα πράγματα δυσκολέψαν περισσότερο για το Καζακστάν, καθώς σε ένα σημείο το σκορ ήταν 3-15 και έπρεπε να παίξουν για τέσσερα λεπτά με μία παίκτρια λιγότερη λόγω αποβολής μίας παίκτριας. Η περίοδος ολοκληρώθηκε με διαφορά σκορ +14 για την Αλεξία Καμμένου.

Η Εθνική ολοκλήρωσε την αποστολή της στο τέταρτο οκτάλεπτο του αγώνα και διατήρησε την υψηλή απόδοσή της, καταφέρνοντας να σημειώσει επτά γκολ και να επιβεβαιώσει τη μεγάλη της νίκη με σκορ 24-5.

Διαβάστε ακόμη: