O Ετεοκλή Παύλου έδειξει ευθέως τη δυσφορία του για τις τοποθετήσεις της Μαρίνας Σάττι σχετικά με τα media. Tα λεγόμενά της πυροδότησαν την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή, ο οποίος σημείωσε πως «δεν γίνεται να περιγράφει κανείς τα media σαν αρπακτικά, όταν τα χρησιμοποιεί για να περιγράψει την εικόνα του».

Η συζήτηση που σημειώθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star»  άφησε να εννοηθεί πως η Μαρίνα Σάττι, παρότι προβάλλει μια αντισυμβατική στάση απέναντι στον χώρο της δημοσιότητας, ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τα εργαλεία της προβολής για να την ενισχύσει. «Δεν μπορείς να δαιμονοποιείς και να περιγράφεις τα media ως αρπακτικά και ταυτόχρονα να τα χρησιμοποιείς για να περιγράψεις την εικόνα σου αλλά και το πόσο αληθινή είσαι», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου, σημειώνοντας: «Αυτό σημαίνει, ή ότι δεν πιστεύεις αυτά που λες ή δεν πιστεύεις αυτά που τραγουδάς».

Στη συνέχεια, σχολίασε την ατάκα της τραγουδίστριας σχετικά με το ότι δεν αποτελεί μέρος της σόουμπιζ. «Το νέο virality είναι το “δεν είμαι στη σόουμπιζ”. Χρησιμοποιεί όλο αυτό για να μπει στη σόουμπιζ από το παράθυρο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τα λόγια πρέπει να συνάδουν με τις πράξεις», δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξή της τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της ενταγμένο στη βιομηχανία της σόουμπιζ, επισημαίνοντας: «Στη σόουμπιζ σίγουρα δε νομίζω ότι έχω ενταχθεί. Επειδή εξ αρχής είχα δώσει ένα στίγμα ότι προσπαθώ να το κάνω με έναν τρόπο που να μου ταιριάζει, από πάντα με ενδιέφεραν πολλά πράγματα και διάφορα είδη, με ενδιέφερε να πειραματιστώ και να δω τι μου ταιριάζει».

Η καλλιτέχνιδα εξήγησε επίσης ότι, μέσα από τον πειραματισμό και τη διάθεση να σπάσει την προκαθορισμένη εικόνα του εαυτού της, οδηγήθηκε στην αυτογνωσία. «Η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου είναι και μια φυλακή. Αν δεν πάρεις το ρίσκο να τη σπάσεις, δεν θα δεις πραγματικά ποιος είσαι και τι σου ταιριάζει. Όχι αυτό που έχεις ακούσει γύρω σου και έχεις δει, αλλά αυτό που νιώθεις εσύ», είπε.

Διαβάστε ακόμη: