Ο γαλλικός σύλλογος παύει από σήμερα κάθε προσπάθεια για επέκταση της συνεργασίας με τον 23άχρονο επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της «βασίλισσας», σύμφωνα με πηγές του ESPN.

«Απομένει μονάχα η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών ανάμεσα στον νομικό εκπρόσωπο του Κιλιάν Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τίποτε τόσο σημαντικό ώστε να εμποδίσει την επικείμενη συμφωνία», βάσει των πληροφοριών.

Από την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Παρισιού διατηρούσε αισιόδοξη στάση σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του.

Οι ιθύνοντες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ψηφίστηκε ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Λιγκ 1 από τους συμπαίκτες του για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χρονιά.

«Τού προσέφεραν νέο συμβόλαιο με… εξωφρενικά υψηλές αποδοχές, δεσμεύθηκαν για την ουσιαστική βελτίωση του έμψυχου δυναμικού και την αναβάθμισή του σε αρχηγού του συνόλου (προσφέροντάς του το περιβραχιόνιο), ενώ επεσήμαναν πως το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του θα ανήκε αποκλειστικά σε εκείνον», επισημαίνεται.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έως την επόμενη!

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, που μετρά 25 γκολ και 17 ασίστ σε 34 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, είχε υπογραμμίσει χθες (16/05) ότι είναι «σχεδόν έτοιμος» να λάβει την οριστική του απόφαση.

Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

«Η απόφασή του δεν ήταν ποτέ θέμα χρημάτων. Ανέκαθεν, η φιλοδοξία του ήταν να αγωνιστεί κάποτε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει η αίσθηση πως εφέτος, θα εκπληρώσει το όνειρό του», συμπλήρωσαν οι πηγές.

Παράλληλα, δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου είχαν προαναγγείλει πλήρη αναμόρφωση της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λιονέλ Μέσι να παραμένει και τους Ποτσετίνο, Εμπαπέ και Νεϊμάρ να λογίζονται ως «ερωτηματικά»

Ο Αργεντινός «θρύλος» πρόκειται να παραμείνει στο Παρίσι για τουλάχιστον ακόμη ένα έτος, ενώ τόσο ο 50άχρονος προπονητής όσο και ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, φαίνεται πως θα αποχωρήσουν στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ισχυροί άνδρες» της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις του αγωνιστικού συνόλου, με τον Νασέρ Αλ–Κελαϊφί να προχωρά σε δραστικές αλλαγές.

Παρί Σεν Ζερμέν.

Το έμψυχο δυναμικό πιθανότατα να αναδιαμορφωθεί πλήρως, ιδίως εξαιτίας και της πιθανής μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ φέρεται πως έχει δοθεί το «πράσινο φως» και στον Νεϊμάρ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το τοπίο στην περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Σέρχιο Ράμος, παραμένει «θολό», αφού οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν τού έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό.