Η Έρρικα Μπίγιου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τον άγχος της δημοσιότητας, το χυδαίο φλερτ που έχει δεχτεί, αλλά και την παρολίγον συνεργασία της με τον Jude Law.

Η ηθοποιός είχε φτάσει πολύ κοντά να παίξει στη σειρά του Paolo Sorrentino, New Pope, αλλά τελικά δεν πήρε την δουλειά, κάτι που στην αρχή την πλήγωσε αρκετά.

«Έκανα το casting και είχα μπει στο short list αλλά τελικά δεν πήρα τη δουλειά. Ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλος. Πάμε γι’ άλλα. Όταν φτάνεις κοντά είναι δύσκολη η απόρριψη αλλά πλέον το έχω συνηθίσει. Όταν στέλνω ένα casting – είτε είναι από κοντά είτε είναι self tape – και λέω ότι εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα, ηρεμώ», σημείωσε η ηθοποιός.

«Ίσως έχω μία αναμονή μια μέρα, γιατί μπορεί να περιμένεις κι ένα μήνα, αλλά μετά δεν το σκέφτομαι πια», πρόσθεσε η Έρρικα Μπίγιου για την παρολίγον συνεργασία με τον Jude Law.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jude Law (@judehlaw)


Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη ρομαντική κωμική σειρά του STAR, «Έρωτας με διαφορά» όπου υποδυόταν την Ελβίρα. Όσον αφορά τον Jude Law αναμένεται να τον δούμε τον Απρίλιο στη νέα ταινία Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, όπου υποδύεται τον Dumbledore. Μάλιστα, τον Paolo Sorrentino τον απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από την ταινία του στο Netflix, «The hand of God», που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Εκτός από τη συνεργασία με τον Jude Law η ηθοποιός μίλησε επίσης για το χυδαίο φλερτ που έχει δεχτεί κατά καιρούς!

Δείτε το σχετικό βίντεο: