Μία ανύκουστη υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε ο δικηγόρος του 17χρονου που επιτέθηκε σε 12χρονο με φαλτσέτα, υποστηρίζοντας πως τα παιδιά που απείλησαν με το αιχμηρό αντικείμενο συμμαθητή τους «έπαιζαν ένα παιχνίδι».

«Ο εντολέας μου επεσήμανε ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού που ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, λόγω ψυχικής και πνευματικής ανωριμότητας», δήλωσε ο δικηγόρος στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

Μάλιστα ο δικηγόρος του 17χρονου αρνήθηκε ότι επιθυμούσε να τρομοκρατήσει τον οποιονδήποτε, ενώ ισχυρίζεται πως η φαλτσέτα βρέθηκε από σύμπτωση στα πράγματά του.

«Έπαιζε το παιχνίδι του κουρείου» με τη φαλτσέτα

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο δικηγόρος αποκάλεσε αυτό το παιχνίδι του 17χρονου ως κάτι αθώο, αναφέροντας πως «Έπαιζαν το παιχνίδι του κουρείου».

Μάλιστα τόνισε ότι ο 17χρονος έφερε φαλτσέτα στην σχολική του τσάντα και «Κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μία ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει το επάγγελμα, την προηγούμενη μέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα και είχε μείνει στην τσάντα του».

Ο συνήγορος πρόσθεσε επίσης πως ο 17χρονος τραμπούκος αρέσκεται στο να «ξυρίζει» άλλους ερασιτεχνικά, κάτι που θα μπορούσε να σταθεί ως προβληματικό από μόνο του.

Υποστήριξε επίσης πως με βάση μαρτυρίες, το περιστατικό έγινε χωρίς άσκηση βίας και με την «απόλυτη συναίνεση» του 12χρονου, ο οποίος έχει δηλώσει σοκαρισμένος από την ενέργεια, μέσω του δικηγόρου του.

Αναφέρεται πως ο 17χρονος έχει προφυλακιστεί για το συμβάν σε κατάστημα κράτησης στον Βόλο.

Φύλακας σχολείου στον Βόλο είχε κάνει «ερωτική φωλιά» κοντέινερ που βρίσκεται στο προαύλιο

Διαβάστε ακόμη: