Πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται σχετικά με τον 29χρονο διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα στην Ερέτρια ο οποίος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο νεαρός έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα σημείωμα, στο οποίο είχε γράψει κάποιες «σκόρπιες» σκέψεις του, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

To χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χθες το μεσημέρι. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε καθώς ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 21.15 ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Πώς περιγράφουν τον 29χρονο διοικητή του ΑΤ Ερέτριας οι συνάδελφοί του

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη διοικητή στην Ερέτρια.

Συνάδελφοι του, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι παιδί μιλάμε! Αφοσιωμένος στη δουλειά του, ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας. Είμαστε σοκαρισμένοι και στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια» είπαν στο evima οι συνάδελφοι του αστυνομικού.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της αστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή.