Σάρκα και οστά θα πάρει το καλοκαίρι του 2024 το Μουντιάλ των παλαιμάχων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Elite Players Group, ένας οργανισμός με μέλη μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας, ετοιμάζεται να διοργανώσει αυτό το καλοκαίρι στην Αγγλία ένα τουρνουά με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που είναι άνω των 35 ετών και έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους.


Το τουρνουά θα έχει ουσιαστικά αγώνες 8χ8 και όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο  «St James’ Park», το γήπεδο 52.000 θέσεων που ανήκει στη Νιούκαστλ.

Το Μουντιάλ θα είναι τριήμερο και θα δούμε ομάδες όπως η Βραζιλία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Αργεντινή.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τη Βραζιλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν οι Ροναλντίνιο, Κακά, Ρομπέρτο Κάρλος, Ριβάλντο, από την Γαλλία ο Καρεμπέ, ο Ανρί και ο Ντεσαγί, από την Αργεντινή ο Καμπιάσο και ο Κρέσπο, από την Ισπανία οι Πουγιόλ, Βίγια και από την Ιταλία οι Τότι, Καναβάρο και Ματεράτσι.

Από την οικιοδέσποινα Αγγλία θα δούμε τους Όουεν, Λάμπαρντ, Φέρνιναντ.

Για να συμμετάσχει κάποιος στα ματς του τουρνουά πρέπει να έχει τουλάχιστον μια συμμετοχή με την εθνική ομάδα ανδρών της χώρας τους και κάθε παιχνίδι θα αποτελείται από δύο ημίχρονα των 35 λεπτών.

Διαβάστε ακόμη: