Ένας είναι ο Θύμιος για τους καλά γνωρίζοντες. Όπως αποκάλυψε το Radar.gr ο Ευθύμης Μπουλούτας προορίζεται από τους Ολλανδούς ως ο νέος CEO του Ελλάκτορα, καθώς ο Αρης Ξενόφος ετοιμάζεται να αποδημήσει σε νέες νότιες πολιτείες (βλέπε ΟΛΠ)!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θύμιος, που είναι ένας μάνατζερ μπαρουτοκαπνισμένος ο οποίος έχει βιώσει την επιχειρηματική αγορά στο σύνολό της και από την καλή και από την ανάποδη, ανέβασε πολύ τις μετοχές του στον όμιλο λόγω του έργου του στον τομέα του διαχειριστικού ελέγχου όπου τύλιξε την προηγούμενη διοίκηση σε μια κόλλα χαρτί.

Βεβαίως ισχυρός άνδρας του Ελλάκτορα παραμένει ο Κ. Τούμπουρος, που θεωρείται ο άνθρωπος των Ολλανδών, στον οποίο έχουν εμπιστοσύνη τόσο για τη διαχείριση προσωπικού και άλλων καταστάσεων αλλά και όσον αφορά στη σχέση του με τα υψηλά κλιμάκια της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας.

Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος παραμένει ισχυρός μολονότι όπως υψηλόβαθμα στελέχη αφήνουν να διαρρεύσει προκαλεί λόγω χαρακτήρα συνεχείς εντάσεις στο εσωτερικό του ομίλου!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.