Οριστικά στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη το Σάββατο 18 Μαΐου, όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΠΟ την Cosmote. Το κανάλι που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης είχε δώσει διορία στις εμπλεκόμενες πλευρές για να αποφασίσουν και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα γίνει και πάλι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αν και στην επιστολή δεν αποσαφινίζεται το αν θα γίνει με παρουσία κόσμου ο τελικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό γιατί τα θέματα που έχει το Πανθεσσαλικό με τις κάμερες και με όλα τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται, αυτή την στιγμή μοιάζουν αξεπέραστα. Κυριότερο πρόβλημα βέβαια, το ποιος θα καλύψει το κόστος όλων αυτών που πρέπει να γίνουν στο Στάδιο.

Θυμίζουμε πως ο Άρης αρνήθηκε να παίξει στο ΟΑΚΑ με κόσμο και ζήτησε Πανθεσσαλικό βάσει προκήρυξης ή αλλιώς «Κλ. Βικελίδης». Έτσι, για ακόμη μία φορά οδεύουμε σε έναν τελικό που μόνο γιορτή δεν θα είναι αφού θα διεξαχθεί μεταξύ συγγενών και φίλων.

Διαβάστε ακόμη: