Μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Μπόρις Τζόνσον διατηρούσαν παράνομη σχέση όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην σύζυγο του.

Η τριανταπεντάχρονη Αμερικανίδα επιχειρηματίας αποκάλυψε τα πάντα για την παράνομη σχέση που είχαν στο παρελθόν ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ.


Οι αποκαλύψεις της Τζένιφερ Αρκούρι είναι εξαιρετικά περιγραφικές. Εκείνη περιγράφει πως ήταν αρκετά ερωτευμένη μαζί του επειδή την έλκυε το μυαλό του.

«Του έστελνα καλλιτεχνικές τόπλες φωτογραφίες», ανέφερε η Αμερικανίδα επιχειρηματίας τονίζοντας πως η σχέση τους διήρκησε 4 χρόνια από το 2012 έως το 2016, τη διάρκεια που εκείνος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Η κ. Άρκουρι ισχυρίζεται ότι σε ένα διαμέρισμά στην Shoreditch High Street, είχε εγκαταστήσει στύλο του pole dancing και του χόρευε, λίγες ώρες πριν ο Τζόνσον παρακολουθήσει τα εγκαίνια του Paralympics του Λονδίνου το 2012.


Η επιχειρηματίας ανέφερε πως οι δυο τους συναντιόντουσαν μία φορά την εβδομάδα. Τόνισε επίσης ότι υπήρχε αμοιβαία «φυσική και πνευματική έλξη» μεταξύ τους.

«Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα και με καλό σκοπό. Αλλά ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια».

Η Άρκουρι σπούδασε στον κλάδο των επιχειρήσεων όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζόνσον το 2011 πριν ξεκινήσει την εκστρατεία του για την επανεκλογή του δημάρχου του Λονδίνου τον επόμενο χρόνο.


Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι υπήρχε μια «προφανής σπίθα» και ότι το ζευγάρι είχε ανταλλάξει αριθμούς προτού την κερδίσει, ενώ δείπνησαν μαζί σε διάφορα εστιατόρια του Λονδίνου.

Η Άρκουρι αποκάλυψε πως μετά την πρώτη φορά που έκαναν «φλογερό σεξ», ο Τζόνσον δεν ήθελε να φύγει, αλλά του είπε: «Υποτίθεται ότι θα είσαι στη σκηνή και στην τηλεόραση σε λίγες ώρες».

Ο Τζόνσον μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί ότι ήταν σε σχέση μαζί της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr