Όποιος θελήσει να ανατρέξει στις προηγούμενες εκπομπές “Αποδείξεις” του epsilontv, θα διαπιστώσει μια προσέγγιση των υποθέσεων που αφορούν στην αστυνομία με ακραίας μορφής, όσο κι ακατανόητης τότε, διθυραμβικά σχόλια και αφιερώματα.
Από την αναγκαστική περιοδολόγηση που κάναμε το προηγούμενο διάστημα μέχρι που πέσαμε στο βίντεο υμνολογίας για το σούπερ- μέγιστο- μεγάλο στρατηγό, το απαύγασμα όλης της αστυνομικής θεματολογίας ενασχόλησης της εκπομπής, ήταν με αλλεπάλληλα εγκωμιαστικά πρόσημα.
Όλα αυτά, μέχρι χθες.
Χθες το τροπάρι άλλαξε δραματικά. Η καλή αστυνομία έγινε ευθύς κακή και βίαια. Το ευαγγέλιο για την αστυνομία και τα μέλη της ηγεσίας της, μεταμορφώθηκε σε αρές αφορισμού κι απαίτηση παραιτήσεων του κ. Χρυσοχοΐδη και του κ. Καραμαλάκη.
Σωστά διαβάσατε και ακόμα πιο σωστά συμπεραίνατε. Δεν ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών της ηγεσίας. Εξαιρεί έναν. Προφανώς θα έχει τους λόγους του και κάτι παραπάνω θα ξέρει. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι, πως αναφέρεται σε εξελίξεις και παράπεμψε στη σημερινή εκπομπή του.
Δείτε την εκπομπή και κυρίως, το περιεχόμενο της από την στιγμή 3.13.50 και μετά.
https://youtu.be/-yBQrMKQkLQ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.