Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της ίδιας από το νοσοκομείο και σοκάρει με την ανάρτησή της.

Πρόκειται για την υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι και όλο αυτό το διάστημα η Ιωάννα κυκλοφορούσε με γάζες και την κατάλληλη προστασία για το δέρμα.

Ωστόσο, ενόψει και του δικαστηρίου την ερχόμενη εβδομάδα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη σκληρή πραγματικότητα.

Το μήνυμα της Ιωάννας

Στο μήνυμα που συνόδευε το εν λόγω post, η νεαρή Ιωάννα έγραψε πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το πρώτο χειρουργείο εκφράζοντας τη θέση της: «Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;».

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… Δεν αντιλαμβάνονται πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.

Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Υπάρχει συνεργός που κυκλοφορεί ελεύθερος

Πάντως, η υπόθεση τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει άλλη τροπή καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει συνεργός.

«Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει, και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός», είπε η 34χρονη μέσω του δικηγόρου της.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, η 34χρονη είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. Θα σταθεί η μία απέναντι στην άλλη, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Εν αναμονή της δίκης, η Ιωάννα ελπίζει στο μέγιστο της τιμωρίας.

Ξεκινά το δικαστήριο

«Είμαστε έτοιμοι για το δικαστήριο. Υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι ικανά να οδηγήσουν το δικαστήριο σε μία καταδικαστική απόφαση… Μάλιστα, υπάρχουν ειδικοί πραγματογνώμονες οι οποίοι θα καταθέσουν, που προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη ποσότητα του καυστικού υγρού είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να της κάνει κάποια βλάβη στην υγεία της», είπε από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης.

Ο κ. Λύτρας επισήμανε ακόμη: «Η κατάσταση της υγείας της Ιωάννας δεν είναι καλή. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να εκτεθεί στον ήλιο λόγω των εγκαυμάτων, κάτι που σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα του καλοκαιριού βρισκόταν σε μια άτυπη φυλακή εντός της οικίας της. Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, δεν μπορούσε να βγει έξω από τους αφόρητους πόνους που ένιωθε…».

Η 34χρονη υποβάλλεται συνεχώς σε εγχειρήσεις, τη μια μετά την άλλη, ακολουθώντας πιστά τους ειδικούς.