Στη σύλληψη ενός 77χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Πειραιά, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε και είχε ως αφορμή διαφωνία για θέση στάθμευσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 77χρονος διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς σε δρόμο της πόλης και στη συνέχεια φέρεται να αποπειράθηκε να τους τραυματίσει χρησιμοποιώντας τρίαινα μήκους 1,30 μέτρων.

Μετά από σχετική ενημέρωση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η τρίαινα κατασχέθηκε ως πειστήριο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επίθεση με τρίαινα στον Πειραιά: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α., συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 17-6-2026, 77χρονος ημεδαπός, ο οποίος απείλησε με τρίαινα δύο ημεδαπούς μετά από διαπληκτισμό για θέση στάθμευσης σε δρόμο του Πειραιά.

Σε βάρος του 77χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού θεάτρου/Δ.Α.Π./Γ.Α.Δ.Α. για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 77χρονος, μεσημβρινές ώρες της 17-6-2026, μετά από διαπληκτισμό με δύο ημεδαπούς αναφορικά με θέση στάθμευσης σε δρόμο του Πειραιά, αποπειράθηκε να τους τραυματίσει με τρίαινα, συνολικού μήκους -130- εκατοστών.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο, ακινητοποίησαν τον 77χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού θεάτρου όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ενώ κατασχέθηκε και η εν λόγω τρίαινα.

Ο 77χρονος οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Επίθεση με τρίαινα στον Πειραιά: Βίντεο με την στιγμή που τα δύο αδέρφια τρέχουν να γλιτώσουν

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που καταγράφει τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Μπιζανίου, στον Πειραιά, με πρωταγωνιστή τον 77χρονο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στα δύο αδέρφια έπειτα από διαφωνία για μια θέση στάθμευσης.

Στο οπτικό υλικό διακρίνονται οι δύο άνδρες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο, ενώ, την ίδια ώρα ακούγονται φωνές «πάρε την αστυνομία».

Διαβάστε ακόμη: