Προφυλακιστέος- με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- κρίθηκε ο 50χρονος για την επίθεση το καυστικό υγρό στην 49χρονη πρώην σύζυγό του, στη Μεσσήνη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το messinialive, μετά από δύο προθεσμίες που είχε λάβει ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά της πρώην συζύγου της στην Ανάληψη Μεσσήνης, οδηγήθηκε ξανά στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας και μετά την τετράωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 50χρονος οδηγείται στις φυλακές Ναυπλίου ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 5 έως 15 χρόνια.

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: Μετανιωμένος ο 50χρονος

Ο δικηγόρος του 50χρονου επιχείρησε να «διορθώσει» το προφίλ του δράστη-εντολέα του δηλώνοντας ότι είναι μετανιωμένος και φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι επιθυμεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της.

«Ο πελάτης μου συνειδητοποίησε τις τελευταίες ώρες τι έχει γίνει και είναι πραγματικά μετανιωμένος. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί η οικογένεια έχει και τέσσερα παιδιά. Είχε γίνει και μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και η παθούσα είχε έρθει και έμενε στο σπίτι του στην Καλαμάτα» είπε ο συνήγορος του δράστη.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συζητήσω τις συνθήκες της πράξης, από τη στιγμή που δεν έχουμε πάρει καν τη δικογραφία στα χέρια μας. Δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να συμπαρασταθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο για το θέμα της αποκατάστασης της υγείας της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη δήλωση του δικηγόρου του 50χρονου Σάκη Ηλιόπουλου:

Σημειώνεται πως η 49χρονη δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να σωθεί το δεξί της μάτι με γιατρούς και νοσηλευτές να είναι αισιόδοξοι και να κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό άνθρωπο.