Συγκεκριμένα, ομάδες ατόμων πραγματοποίησαν καταδρομικές επιθέσεις, από τα μεσάνυχτα έως περίπου τις 02:00 τα ξημερώματα, στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής, Κωλέττη, Χαριλάου Τρικούπη και Μπουμπουλίνας, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ προσήχθησαν δύο άτομα.

Από τις επιθέσεις, προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα

Στις 05/02, το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Στις 23:25, ομάδα είκοσι ατόμων εμφανίστηκε από τα γύρω στενά και αφού προσέγγισε την οδό Καλλιδρομίου, πέταξε δύο μολότοφ, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Από την επίθεση, δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν ταχύτατη και πραγματοποιήθηκαν 16 προσαγωγές.

Εξάρχεια: Πιστόλια, χειροβομβίδες βρέθηκαν σε διαμέρισμα

«Θρίλερ» με πιστόλια, χειροβομβίδες και σφαίρες που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τα όπλα ήταν σε μία βαλίτσα και μεταφέρθηκαν στο διαμερισμα της οδού Βουλγαροκτόνου πριν από τρεις μήνες, όταν τα εντόπισαν εργάτες που έκαναν εργασίες ανακαίνισης σε σπίτι της Γλυφάδας.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να τα είχε εντοιχίσει σε ειδική κρύπτη ενώ έχουν σταλεί για βαλλιστική, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί. Η Ασφάλεια Εξαρχείων ερεύνησε την πολύκροτη υπόθεση.