Η τραγουδίστρια Μέλανι Τσίσολμ ηλικίας 47 ετών δήλωσε ότι οι Spice Girls θα ήταν «απολύτως χαζές» αν δεν ήθελαν να κάνουν νέες εμφανίσεις. Όταν ρωτήθηκε αν οι φαν τους θα δουν ξανά τις Spice Girls μαζί επί σκηνής, απάντησε «Αυτό είναι το όνειρο».

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν από τις Μέλανι Τσίσολμ (Mel C), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χάλιγουελ, Μέλανι Μπράουν (Mel B) και Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ ήταν γνωστές και ως Sporty Spice, Baby Spice, Ginger Spice, Scary Spice και Posh Spice.

Το 2019 ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, σε μία περιοδεία στη Βρετανία και την Ιρλανδία με 13 συναυλίες. Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν συμμετείχε σε αυτές τις εμφανίσεις.

Η τελευταία φορά που η Μπέκαμ βρέθηκε επί σκηνής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ήταν το 2021, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου.

«Ήταν πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ονειρευτεί. Και θα ήμασταν εντελώς χαζές αν δεν θέλαμε να το κάνουμε αυτό ξανά», δήλωσε η Mel C αναφερόμενη στην περιοδεία του 2019.

Συμπλήρωσε ότι η ίδια πιέζει πάντα για μία νέα περιοδεία και ότι θα ήθελαν να εμφανιστούν σε περιοχές όπως η Νότια Ασία και η Αυστραλία.

Στην πορεία τους οι Spice Girls πούλησαν τουλάχιστον 85 εκατομμύρια δίσκους και βρέθηκαν εννέα φορές στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1998, όταν η Χάλιγουελ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας τους.