Άλυτο παραμένει το μυστήριο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου δύο ημέρες μετά την ταφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι.

Οι Αρχές αναζητούν το φονικό όπλο ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης να κρατά πίσω από τα κάγκελα του κελιού του στον Κορυδαλλό την αλήθεια για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Η οικογένεια του 31χρονου, οι φίλοι, οι γνωστοί του αλλά και όλη η τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όμως τα ευρήματα από τη σορό του Μπάμπη δεν βοήθησαν τις Αρχές να προχωρήσουν την έρευνα για να καταλήξουν στο τι έγινε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία άλλων ατόμων εκτός του κρεοπώλη την στιγμή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, η στάση που κρατά ο κατηγορούμενος ενισχύει τα σενάρια ότι κάτι φοβάται να πει και κρατά το στόμα του κλειστό.

Ο κλώνος ο οποίος δημιουργήθηκε στην κάρτα SIM του 31χρονου έδωσε στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ, όχι όμως, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (29/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αρκετά ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν τι έλεγε στις επικοινωνίες του με τον κρεοπώλη.

Τις επόμενες ημέρες ο κρεοπώλης αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στις δικαστικές αρχές Μεσολογγίου ώστε να δώσει εκ νέου εξηγήσεις για το συνέβη τελικά με τον Μπάμπη.

«Είναι ένα γεγονός το οποίο συνεχίζει να μας συνταράσσει. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αναμένεται η επίσημη ιατροδικαστική εξέταση για να λάβουμε και εμείς γνώση αυτής, όπως και το DNA.

Θεωρώ ότι με το DNA που θα έχουμε θα μας δώσει κάποιες απαντήσεις, εκτός από τον τρόπο που εκτελέστηκε το παιδί, ίσως και στοιχεία για το αν κάποιος έσυρε το πτώμα από άλλο σημείο ή ενδείξεις για κάποιο άλλο άτομο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι είχε συμμέτοχο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου.

Διαβάστε ακόμη: