Η τεράστια εκτόξευση των κρουσμάτων στη χώρα που τρόμαξε τους πάντες σχολιάστηκε από τον επίσημο λογαριασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix, στο twitter.

Χαμός επικρατεί αυτήν την ώρα στα social media μετά την ανακοίνωση του εφιαλτικού ρεκόρ των 21.657 νέων κρουσμάτων του κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

Ο λογαριασμός του Netflix στην Ελλάδα στο Twitter (@NetflixGR) προχώρησε σε μία επική ανάρτηση μόλις έξι λέξεων, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση.

«Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό» έγραψε το Netflix Greece στο Twitter, ενώ σε απάντησή του σε άλλον χρήστη επιβεβαιώνει ότι είναι «πάντα δίπλα μας»

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix με αφορμή αυτό το γεγονός έστειλε μήνυμα αγάπης και στήριξης στον μέσο έλληνα χρήστη. Μετά λοιπόν την ακακοίνωση των κρουσμάτων από τον επίσημο λογαριασμό της πλατφόρμας ανέβηκε στο twitter ένα μήνυμα που αναφέρει: «Μαζί θα το περάσουμε και αυτό» Μάλιστα στα σχόλια από κάτω πολλοί είναι εκείνοι που ευχαριστούν το Netflix με τους χρήστες του λογαριασμού να απαντούν στον καθένα.

Θυμίζουμε ότι κατά την περίοδο του πρώτου lockdown η συνδρομητική πλατφόρμα έσπασε κάθε ρεκόρ αφού με τις σειρές που διαθέτει κράτησε συντροφιά σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Το σχετικό tweet έχει πάνω από 2.500 επισημάνσεις «μου αρέσει», ενώ πάνω περίπου 800 χρήστες το έχουν κάνει retweet.