Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός, απέδειξε για ακόμη μια φορά πως μπορεί να λάμψει με ένα υπέρκομψη ντύσιμο χωρίς να χρειάζονται περιττές φανφάρες. Η 59χρονη σταρ φορώντας ένα ανδρικό κοστούμι σε γκρι αποχρώσεις κατάφερε να τραβήξει όλα τα φλας αλλά και τα βλέμματα πάνω της.

Η μοναδική εμφάνιση της έγινε με αφορμή την επίδειξη του οίκου AMI Alexander Mattiusi στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, της πόλης του φωτός του Παρισιού. Η ηθοποιός κατέφτασε κυριολεκτικά τυλιγμένη σε ένα γκρι oversized παλτό που ακουμπούσε μέχρι το πάτωμα, το οποίο και άνοιξε με μια άκρως θεατρική κίνηση για να αποκαλύψει το καλοραμμένο σακάκι της, που είχε συνδυάσει άψογα με ένα λευκό πουκάμισο με πέτο μέσα από το οποίο φαινόταν ένα ακόμα λευκό μπλουζάκι για το υπέρτατο layering.

Η Ζιλιέτ Μπινός είναι έτοιμη εκτός από την αψεγάδιαστη εμφάνιση της να καταπλήξει τον κόσμο και με τις υποκριτικές ικανότητες. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται να προβληθεί στην συνδρομητική Apple TV μια σειρά μίνι διαρκείας με τίτλο  «The New look» στην οποία και κρατάει το ρόλο της θρυλικής ιέρειας Κοκό Σανέλ, από την οποία φαίνεται και να επηρεάστηκε δίνοντας μαθήματα απαράμιλλου στυλ.

Διαβάστε ακόμη: