Η Alfa Romeo είχε ισχυρή παρουσία στο Goodwood Festival of Speed 2024. Το φημισμένο φεστιβάλ διοργανώνεται από το 1993 στην Αγγλία και πλέον έχει αποκτήσει τεράστιο εκτόπισμα στα διεθνή αυτοκινητικά δρώμενα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι συμμετοχές περιλαμβάνουν από κλασικά αυτοκίνητα έως και μονοθέσια της F1. Φέτος, οι θεατές του είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά -και για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας- την αριστουργηματική 33 Stradale, η οποία θα κατασκευαστεί αυστηρά σε μόλις 33 συλλεκτικές μονάδες.

Και η Alfa Romeo Junior έδωσε το παρών

Παρούσα στο Goodwood Festival of Speed 2024 ήταν και η ολοκαίνουργια Junior. Πρόκειται για το νέο B-SUV της μάρκας, το οποίο θα την τοποθετήσει στην πιο εμπορική κατηγορία της αγοράς, διαμορφώνοντας παράλληλα την νέα γενιά Alfisti.

Στην Ελλάδα, η Junior είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελίες με τιμή από 29.900 ευρώ για την έκδοση με το υβριδικό σύστημα των 136 ίππων, η οποία διαθέτει στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

Παραγγελίες γίνονται δεκτές και για την ηλεκτρική έκδοση των 156 ίππων, με αυτονομία 410 χιλιομέτρων, ενώ λίγο αργότερα η γκάμα θα εμπλουτιστεί με την υβριδική τετρακίνητη έκδοση Q4, καθώς και με την κορυφαία Veloce.

Η τελευταία είναι αμιγώς ηλεκτρική και αποδίδει 280 ίππους, ενώ διαθέτει ουσιαστικές μηχανολογικές αναβαθμίσεις, που υπογραμμίζουν τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη: