Εντοπίστηκε, στην περιοχή του Χαλανδρίου, το διαμέρισμα, στο οποίο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κρατούσαν οι απαγωγείς τον 41χρονο επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν χρήματα ή οπλισμός. Εντοπίστηκαν, όμως, κάποια αντικείμενα που εξετάζονται σχετικά με την απαγωγή του επιχειρηματία, που έγινε στις 29 Δεκεμβρίου 2021, στο Ντράφι.

Υπενθυμίζεται ότι, κοντά στο διαμέρισμα, συνελήφθη χθες, έπειτα από καταδίωξη με πυροβολισμούς  άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή.

Πρόκειται για 45χρονο , ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Χαλάνδρι κινούμενος σε δρόμο προς τα Βριλήσσια μέσα σε ένα κλεμμένο Audi Q5. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατά τον έλεγχο του ζήτησαν να σταματήσει το όχημα, αλλά εκείνος πάτησε γκάζι και επιχείρησε να τους εμβολίσει. Τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στις ρόδες και τη μηχανή του κλεμμένου SUV με αποτέλεσμα ο 45χρονος να τραυματιστεί στο πόδι. Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να διαφύγει ανεπιτυχώς. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό.