Θαλασσοταραχή μαθαίνω ότι επικρατεί στις ενδοοικογενειακές σχέσεις μπον βιβέρ εφοπλιστή, λάτρη του ωραίου φίλου, με πολλές συζύγους και παιδιά!

Ο αποκαλούμενος και «γόης» του εφοπλισμού, λόγω της αγάπης του στο «ωραίο φύλλο», κομψός και στυλάτος που άφησε κατ’ επανάληψη το στίγμα του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (μπουμ ηκούσθη στον αέρα) με το …επενδυτικό κοινό να θέλει να ξεχάσει τις «μαύρες μέρες», φέρεται εσχάτως να ταλαιπωρείται από ενδοοικογενειακές κόντρες και έριδες που έχουν ως αποτέλεσμα γυναίκες, κόρες και παιδιά (κάπου χάνεται ο λογαριασμός) να βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση!

Προφανώς αφορμή των διαρκών αντιπαραθέσεων δεν είναι -μόνο- τα «μάτια του εφοπλιστή» αλλά και η περιουσία του, ειδικά η ακίνητη καθώς ο εν λόγω συναγωνίζεται και τον περίφημο Παττακό της Χούντας, όντας συνεχώς με «ένα μυστρί στο χέρι» να θεμελιώνει ανεγέρσεις υπερπολυτελών ακινήτων σε νησιά, κάμπους και πρωτεύουσες!

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο με στυλ γόη του παλιού καλού κινηματογράφου εφοπλιστής, διάγει δύσκολες μέρες εσωστρέφειας και προβληματισμού, καθώς η ενδοοικογενειακή φασαρία μεταξύ των αντιτιθέμενων «συνιστωσών» βγαίνει πλέον προς τα έξω και τον ταλαιπωρεί ακόμη παραπάνω …