Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ένας από τους κουκουλοφόρους μάρτυρες της NOVARTIS έχει αρχίσει ήδη να κελαηδάει πριν ακόμη αρθεί το καθεστώς προστασίας του.

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, απειλεί Θεούς και Δαίμονες και δεν αποκλείεται να μιλήσει για το πώς στήθηκε το μεγάλο κόλπο.

Η ξαφνική μετάλλαξη του προστατευόμενου μάρτυρα συντελέστηκε μετά τις αποκαλύψεις για τον πακτωλό εκατομμυρίων τα οποία έδωσαν οι Αμερικανοί για να εξασφαλίσουν τις καταθέσεις και να εισπράξει το αμερικανικό δημόσιο το πρόστιμο από τη NOVARTIS.

O ίδιος ισχυρίζεται ότι πήρε μόνο τριακόσια ψωροχιλιάρικα για να καταθέσει αυτά που του είχαν πει και στη συνέχεια τον άφησαν ακάλυπτο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι πήραν τα 26 εκατομμύρια που δόθηκαν για τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Όπως αντιλαμβάνεστε το σκάνδαλο λαμβάνει διαστάσεις και η άρση της προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Δεν αποκλείεται δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος από 56 εκατομμύρια ευρώ να κατέληξε σε πολιτικά πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκευωρία.

Διαβάστε ακόμη