Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ και φαίνεται ότι, σε ένα κομμάτι, έχει συνεργαστεί με την Έμμα Στόουν.

Το «The Tortured Poets Department», το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου και αμέσως κατέκλυσε το ίντερνετ με τις αντιδράσεις των fans, ενώ απέσπασε εξαιρετικές κριτικές αμέσως.

Οπως συνηθίζεται με τα άλμπουμ της Σουίφτ, έτσι και τώρα ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να «σκάβει» για να βρει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τα κομμάτια της σταρ.

Στα credits ενός τραγουδιού, λοιπόν, υπάρχει το όνομα «Έμιλι Τζιν Στόουν», το οποίο είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο της ηθοποιού Έμμα Στόουν.

Θα μπορούσε να πρόκειται για απλή συνωνυμία, βέβαια, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η Στόουν πράγματι συνεργάστηκε με την Τέιλορ Σουίφτ, αν και δεν είναι γνωστός, ως τώρα, ο ρόλος της.

Το «People» επιβεβαιώνει ότι η Έμμα Στόουν συνεργάστηκε με την ποπ σταρ στο εν λόγω κομμάτι, το οποίο ονομάζεται «Florida!!!» και περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά της Φλόρενς Γουέλς (Florence + the Machine), μαζί με εκείνα της Σουίφτ.

«Για το νέο τραγούδι της Σουίφτ “Florida!!!” η τραγουδίστρια προσέλαβε την παλιά της φίλη και ηθοποιό του La La Land Έμμα Στόουν για να βοηθήσει με το τραγούδι, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το PEOPLE» γράφει το σχετικό δημοσίευμα, χωρίς να αναφέρει, πάντως, πώς ακριβώς βοήθησε. Είναι γνωστό ότι Σουίφτ και Στόουν είναι φίλες.

Στο YouTube, στην περιγραφή κάτω από το συγκεκριμένο κομμάτι, εκεί που αναφέρεται το προσωπικό που βοήθησε στη δημιουργία, αναφέρεται η «Έμιλι Τζιν Στόουν», αλλά ο ρόλος της περιγράφεται ως «Άγνωστο, Άλλο», χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Η πιο συγκεκριμένη πληροφορία που έχει γίνει γνωστή έρχεται μέσω των social media, όπου χρήστες έχουν ανεβάσει φωτογραφίες από το «βιβλιαράκι» του δίσκου. Εκεί, φαίνεται πως υπάρχει η εξής αναφορά: παραξενιές από την Έμιλι Τζιν Στόουν.

Ποιες ακριβώς είναι αυτές οι «παραξενιές» δεν γνωρίζουμε. Υπάρχουν φήμες για συμμετοχή της Στόουν σε βίντεο για το κομμάτι, αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Επίσης, σε πρώτες εικόνες από το επερχόμενο βίντεο για το «Fortnight», που θα είναι το πρώτο σίνγκλ του άλμπουμ, βλέπουμε τη Σουίφτ σε ύφος που παραπέμπει στο Poor Things, χωρίς αμφιβολία.

Διαβάστε ακόμη: