«Γούρι» έφερε η παρουσία της Έμα Στόουν στις εξέδρες του ΣΕΦ χθες βράδυ καθώς ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση για το Final 4 της Euroleague στο Βελιγράδι επικρατώντας της Μονακό 94-88.

Έμα Στόουν: Έμα αλάνι για πάντα στο λιμάνι - Φωτιά στο Twitter

Η ομάδα του Ολυμπιακού προκρίθηκε, χθες, στο Final Four μετά την επικράτηση επί της Μονακό, στο ΣΕΦ, αλλά αυτό που απασχόλησε περισσότερο τα social media ήταν ότι στις κερκίδες, βρέθηκε η διεθνούς φήμης ηθοποιός Έμα Στόουν ανάμεσα στους οπαδούς.

Η σταρ του Χόλιγουντ φορούσε κατακόκκινη μάσκα με το έμβλημα του Ολυμπιακού, έχοντας δίπλα της τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμο.

Η παρουσία της νέας μούσας του Λάνθιμου προκάλεσε ντελίριο στα social media και πολύ γρήγορα το όνομα της έγινε τρεντ στο Twitter.

Έμα Στόουν: Έμα αλάνι για πάντα στο λιμάνι - Φωτιά στο Twitter

Μάλιστα, μία ματιά σε fan page της ηθοποιού στο Instagram αποκαλύπτει ότι ορισμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έγραψαν σχόλια με τα χρώματα των «ερυθρολεύκων» και γράφοντας συνθήματα. «Έμα ψυχάρα Ολυμπιακαρα!»,ήταν ένα από αυτά.

Η Στόουν, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «The Favorite», ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη με τη μεσαίου μήκους ταινία «Βληχή», ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη μεγάλου μήκους του Λάνθιμου, «Poor Things».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ήταν και ο -ίσως κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης εποχής του ΝΒΑ-  Κέβιν Ντουράντ που παρακολούθησε το παιχνίδι για τον καλό του φίλο Μάικ Τζέιμς λίγες θέσεις δίπλα από τον Βασίλη Σπανούλη.

Έμα Στόουν: Έμα αλάνι για πάντα στο λιμάνι - Φωτιά στο Twitter

Το twitter τρελάθηκε με την Έμα Στόουν

Όπως ήταν λογικό, η παρουσία της Αμερικανίδας ηθοποιού στο ΣΕΦ έφερε φρενίτιδα τόσο στους φίλους του Ολυμπιακού, όσο και στους υπόλοιπους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Κάποιοι την οραματίστηκαν δίπλα στον… Τάκη Τσουκαλά, άλλοι ήθελαν να της κάνουν ερωτική εξομολόγηση και άλλοι «ψάχνονταν» για το τι κάνει η γνωστή ηθοποιός στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.