Η Emily Ratajkowski είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο σέξι κορίτσια του Χόλιγουντ.

H 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει κατακτήσει τις καρδιές μας τόσο με τις απίστευτες αναλογίες της όσο και με την ακομπλεξάριστη προσωπικότητά της.

Με κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η Emily Ratajkowski φαίνεται πως οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που κάνει, το κάνει σίγουρα καλά.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, μοιάζει για πολλούς, -δικαίως-, ως ένας μικρός παράδεισος.

Η ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της (thank God), ενώ ακόμα πιο συχνά, εμφανίζεται σε αυτές όσο πιο σέξι γίνεται.

Για την ακρίβεια, η Emrata αγαπάει το σώμα της, μάλλον όσο αγαπάμε να το βλέπουμε κι εμείς. Γι’ αυτό και μας αφήνει να το θαυμάζουμε και να το απολαμβάνουμε τόσο συχνά.

Σήμερα, επειδή νιώθουμε καλοί άνθρωποι και επειδή έρχονται και μέρες γιορτινές, αποφασίσαμε να θυμηθούμε κάποιες από τις φορές που η Emily Ratajkowski πόζαρε ολόγυμνη αφήνοντας -ευτυχώς όχι πολλά-, στη φαντασία μας.

Στην εγκυμοσύνη της, το 2021, το κορίτσι μας μάς είχε χαρίσει ομολογουμένως κάποιες αξεπέραστες φωτογραφίες δείχνοντάς μας την αλήθεια του σώματός της σε όλο του το μεγαλείο.

Και πριν να γίνει μητέρα βέβαια, η Emrata δε σταματούσε να μας “κερνάει” συνεχώς την ολόγυμνη αλήθεια της.

Ευτυχώς για εμάς βέβαια, η Emily συνεχίζει να το κάνει ξανά και ξανά, αποδεικνύοντας μας συνεχώς πως τα ρούχα, δε φτιάχτηκαν για αυτήν.