Ο 31χρονη πρωταγωνίστρια του  Χάρι Πότερ και αστέρας των Μικρών Κυρίων  κάνει ανάρτηση στο Twitter για πρώτη φορά από τον Αύγουστο για να σχετικά με τις αναφορές  ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της, Λέο Ρόμπιτον.

Υπήρξαν επίσης πρόσφατα φήμες ότι η Emma Watson είχε αποχωρήσει από την υποκριτική, αν και ο εκπρόσωπός της απέρριψε πρόσφατα αυτούς τους ισχυρισμούς.

Every Emma Watson Movie, Ranked From Worst to Best

Τα tweets της Έμα

Σε μια σειρά tweets τη Δευτέρα, η Emma δήλωσε: “Αν έχω νέα, υπόσχομαι να τα μοιραστώ μαζί σας”.

Είπε: “Αγαπητοί θαυμαστές, οι φήμες για το αν είμαι αφοσιωμένη ή όχι, ή αν η καριέρα μου είναι” αδρανής ή όχι “είναι τρόποι δημιουργίας κλικ κάθε φορά που αποκαλύπτονται ότι είναι αληθινά ή αναληθή.”

Συνέχισε: “Εν τω μεταξύ, μην υποθέτετε οτι  καμία είδηση από μένα, είναι πρόβλημα, απλά σημαίνει ότι περνάω ήσυχα την πανδημία με τον τρόπο που οι περισσότεροι άνθρωποι – αποτυγχάνουν να φτιάξουν ψωμί μαγιάς, να φροντίσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ να μην διαδώσω έναν ιό που είναι επηρεάζει ακόμη τόσο πολλούς ανθρώπους. ”

Η Έμμα ολοκλήρωσε τη δήλωσή της στέλνοντας σε όλους αγάπη σε αυτές τις παράξενες στιγμές και ευχαριστώντας όσους εργάζονται για να μας κρατήσουν ασφαλείς.

Ζευγάρι η Έμμα Γουάτσον και ο Τομ Φέλτον από το «Χάρι Πότερ»; - ΤΑ ΝΕΑ

Είπε: “Σας στέλνω τόση αγάπη, ελπίζοντας να είστε εντάξει και επίσης και χαρούμενοι όσο μπορείτε να είστε σε αυτές τις περίεργες στιγμές. Και πάλι, σας ευχαριστώ όλους όσους εργάζεστε τόσο σκληρά για να μας κρατήσετε ασφαλείς και καλά“.