Με μία πολυτελελή θαλαμηγό η αξία της οποίας ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ επισκέφθηκε τη Δήλο ο Έλον Μασκ ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο. Από τις εικόνες που εξασφάλισε ο Alpha φαίνεται το εντυπωσιακό εξωτερικό του γιοτ ενώ η πολυτέλεια είναι ευδιάκριτη και στους εσωτερικούς χώρους του σκάφους.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και η παρέα του νοίκιασαν το σκάφος για 7.000 ευρώ και επισκέφτηκαν το νησί της Δήλου. Ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς θαλαμηγού μιλώντας στον Alpha έκανε λόγο για έναν ευγενή και πολύ προσιτό άνθρωπο. Σύμφωνα με τον Κώστα Φακίνο ο Έλον Μασκ ήταν πολύ απλά ντυμένος, δεν φορούσε ούτε ρολόι και όλοι τους, όταν κατέβηκαν στο ιερό νησί του Απόλλωνα, άφησαν τα κινητά τους στο σκάφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται από αργά το βράδυ της Παρασκευής στο «νησί των Ανέμων» και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τις ομορφιές των Κυκλάδων.

Επισκέφθηκε το εστιατόριο «Σπηλιά» μαζί με την παρέα του για φαγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός του δεν ξεπέρασε τα πεντακόσια ευρώ, ενώ τόσο η άφιξη του όσο και η αναχώρηση του του Mr Tesla έγινε από την θάλασσα, με φουσκωτό.

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά περιμένουν να εμφανιστεί ο Έλον Μασκ  με τον κολλητό του και. CEO της Endeavor Ari Emmanuel αλλά με δεδομένη την μυστικοπάθεια γύρω από την κάθε του κίνηση, κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε πάλι στην στεριά.

Το Τρολάρισμα της Daily Mail

Ο φακός απαθανάτισε τις βουτιές του ιδρυτή της Tesla στα καταγάλανα νερά. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα είναι το πόσο άσπρος είναι.

Η Daily Mail δεν δίστασε να τον τρολάρει τονίζοντας ότι είναι τόσο ξασπρισμένος λες και έχει πέσει σε χλωρίνη.

Μάλιστα, έκανε λογοπαίγνιο με τη φράση «Life is a beach» μετατρέποντάς την σε «Life is a Bleach».