Ενθουσιασμένος με την Ελένη Τσολάκη εμφανίζεται σε σχόλιό του στο Twitter ο γνωστός μεγιστάνας Έλον Μασκ.

Η θετική ενέργεια της Ελένης Τσολάκη κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Έλον Μασκ ο οποίος μάλιστα σχολίασε την Ελληνίδα παρουσιάστρια με τον πλέον κολακευτικό τρόπο.

Έλον Μασκ: Το βίντεο που είδε με την Ελένη Τσολάκη

Ο Έλον Μασκ είδε ένα βίντεο από την εποχή που η Ελένη Τσολάκη έλεγε με κέφι και χορό κάθε μέρα τον καιρό στην εκπομπή «Happy Day» και γοητεύτηκε από την παρουσιάστρια.

Πρόκειται για ένα meme με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσολάκη που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Χ όπου «αφεντικό» είναι ο μεγιστάνας,

Στο συγκεκριμένο meme γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε ένα δελτίο καιρού από Γερμανίδα παρουσιάστρια και το δελτίο καιρού που παρουσίαζε κάποτε με κέφι και μπρίο η Ελένη Τσολάκη, όταν η παρουσιάστρια ανήκε στο Happy Day.

Οι χρήστες του Χ κλήθηκαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο meme με τον Έλον Μασκ να κάνει και εκείνος το δικό του σχόλιο και να σημειώνει: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Από κάτω, στα υπόλοιπα σχόλια, πολλοί χρήστες φαίνεται πως συμφωνούν με τον Έλον Μασκ, λέγοντας πως αν ξυπνήσεις στην Ελλάδα, το κέφι σου γίνεται αμέσως καλύτερο.

«Η Ελλάδα είναι η καλύτερη» γράφει κάποιος, ενώ άλλος περιγράφει το βίντεο ως την «άλλη πλευρά της ζωής».

«Ναι, οι Έλληνες καταλαβαίνουν τη ζωή» γράφει άλλος χρήστης και ένας παροτρύνει τον Μασκ να μετακομίσει στην Ελλάδα «για πάντα».

«Το χρειαζόμαστε αυτό στην Αμερική… και παντού!» αναφέρει άλλο σχόλιο.

Διαβάστε ακόμη: