Ο τρανς ηθοποιός Elliot Page (Έλιοτ Πέιτζ) φόρεσε για πρώτη φορά μαγιό 5 μήνες από όταν αποκάλυψε δημόσια ότι είναι διεμφυλικός και μοιράστηκε την χαρά του μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

Ο Elliot Page (πριν ήταν γνωστός ως Έλεν Πέιτζ) αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ τον περασμένο Δεκέμβριο μέσω των social media. «Γεια σας, φίλοι. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός ότι είμαι τρανς. Οι αντωνυμίες μου είναι εκείνος/εκείνοι και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Δεν μπορώ παρά να αρχίσω με το να πω πόσο απίθανο είναι το αίσθημα να αγαπάω τελικά το ποιος είμαι τόσο για να ακολουθώ τον αυθεντικό εαυτό μου», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Elliot Page: «Το πρώτο μαγιό ενός τρανς»

Ο 34χρονος ηθοποιός δημοσίευσε χθες μια φωτογραφία του με πλατύ χαμόγελο, επιδεικνύοντας και την χαρά του εκτός από τους κοιλιακούς του, φορώντας το μαγιό του και τις ουλές από την μαστεκτομή να είναι ελάχιστα ορατές. «Το πρώτο μαγιό ενός τρανς» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτοντας τα hashtags #transjoy και #transisbeautiful. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πρώτη που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram, από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μια διαδικασία στην οποία αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί περίπου πριν 2 μήνες. Η συγκεκριμένη επέμβαση για άνδρες τρανσέξουαλ αφορά στην αφαίρεση του ιστού του μαστού (υποδόρια μαστεκτομή).

Elliot Page (Έλιοτ Πέιτζ): Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά το coming out

Ο Έλιοτ Πέιτζ μοιράστηκε τη «χαρά» του που φόρεσε μαγιό για πρώτη φορά, πέντε μήνες αφότου αποκάλυψε δημόσια ότι είναι διεμφυλικός και μόλις δύο μήνες μετά την αποκάλυψη πως είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του στήθους του.

«Ήθελα να μοιραστώ το πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου»

Η τελευταία ανάρτηση του Elliot Page έρχεται μόλις δύο εβδομάδες αφότου μίλησε για την επέμβαση σε μια συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ, εξηγώντας ότι επέλεξε να μιλήσει ειλικρινά για τις δικές του εμπειρίες με την ελπίδα να δείξει στους άλλους πόσο «σωτήρια» είναι η επέμβαση αυτή για τρανσέξουαλ άτομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage

«Ήθελα να μιλήσω για δύο λόγους» είπε. «Ήθελα να μοιραστώ με τους ανθρώπους το πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου. Και θέλω ο κόσμος να μάθει ότι όχι μόνο έχει αλλάξει η ζωή για μένα, αλλά πιστεύω ότι είναι σωτήρια και ισχύει για τόσους πολλούς ανθρώπους».