Στη Μήλο για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά στιγμιότυπα.

Η Έλλη Κοκκίνου κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στο δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί.

Έλλη Κοκκίνου: Οι φωτογραφίες που πόσταρε από τις σύντομες διακοπές της στη Μήλο

Σε αναρτήσεις που έκανε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη, 18/07, η ίδια καταγράφεται σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, με το μπικίνι της, να φωτογραφίζεται ευδιάθετη πάνω σε σκάφος, αλλά και κάνοντας SUP.

«Όμορφες και αξέχαστες στιγμές μίας σύντομης αλλά υπέροχης απόδρασης σε ένα πανέμορφο και αγαπημένο μου νησί, τη Μήλο. Ένα νησί με άπειρες και μαγικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, με τοπία ονειρεμένα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλλη Κοκκίνου, με τους followers της να την αποθεώνουν στα σχόλια για την εμφάνισή της.

«Σαν το ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας, πουθενά», σημείωσε η ίδια σε άλλη ανάρτησή της από τη Μήλο, όπου απολαμβάνει τη βόλτα της με σκάφος, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε ακόμη: