Η Ellen DeGeneres πρόκειται σήμερα να ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής της«The Ellen DeGeneres show» σύμφωνα με την Daily Mail. Μετά από 18 σεζόν και περισσότερα από 3.000 επεισόδια, πηγή κοντά στην παρουσιάστρια και κωμικό δήλωσε λέει στο DailyMail.com ότι η Έλεν αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση σήμερα επειδή «πιέζεται και το έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα της». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει «μια ακόμη σεζόν μετά από αυτήν η οποία θα βγει στο τέλος του 2021».

Ellen DeGeneres Show' Cancelled? EP Tackles Rumors, Controversy | TVLine

Η εκπομπή αιμορραγεί και οι τηλεθεάσεις έχουν πέσει μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που έλεγαν πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον γύρω από την Ellen. Οι τηλεθεάσεις στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μειώθηκαν κατά 40%, ενώ στο Λος Άντζελες έχασε το 59% των θεατών, ενώ στο Σαν Φρανσίσκο έχασε το 50% των τηλεθεατών.

Από την πρεμιέρα της σεζόν τον Σεπτέμβριο έαως τον Μάρτιο, η εκπομπή συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, 1,1 εκατομμύρια λιγότερους από το ίδιο χρονικό πλαίσιο πριν από ένα χρόνο.

The Ellen DeGeneres Show' Shuts Down Production Over Coronavirus – Deadline

«Έμαθα ότι συμβαίνουν πράγματα εδώ που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί» είχε πει η Ellen στην πρεμιέρα της σεζόν και συνέχισε:

«Τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που τους επηρέασαν. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε θέση ισχύος και συνειδητοποιώ ότι έχω την ευθύνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

Brad Pitt Appears For Interview On "Ellen DeGeneres Show" (Watch Now)

Πρόσθεσε ακόμη ότι μετά τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν έχει κάνει “τις απαραίτητες αλλαγές” στην εκπομπή. «Είχαμε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την εκπομπή, τον χώρο εργασίας και τι θέλουμε για το μέλλον. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο» είχε δηλώσει.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.