Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό του MEGA και την Πέμπτη  πήγε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που κι εκείνη ανήκει στην τηλεοπτική ομάδα του ίδιου καναλιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική της διαδρομή και στην επιστροφή της στην πρωινή ζώνη.

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ», εξήγησε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη

«Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ», προσέθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Και ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια: «Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω».

«Εύχομαι να έρθει η ώρα που κάποιοι θα ξεβρακωθούν»

Μάλιστα, όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη για τα «πρέπει και τα δεν πρέπει» της καλής παρουσιάστριας, εκείνη έδωσε μια ιδιαίτερη απάντηση.

«Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος», σχολίασε αρχικά απαντώντας στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη.

«Στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα ξεβρακωθούν, κυριολεκτικά και με τη λέξη που στο λέω, πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο», προσέθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν και νομίζω ότι ο κόσμος είναι γάτα και κάποια στιγμή καταλαβαίνει, όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzXkOi5PxWw

Τα 3 άτομα εμπιστοσύνης για την Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» είπε πως τρία άτομα εμπιστεύεται και συζητά μαζί τους τα επαγγελματικά της σχέδια και τις προτάσεις που δέχεται.

Τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από τους γονείς της και τον Θοδωρή Μαροσούλη, που όπως ανέφερε είναι η φωνή της λογικής και ένας αισιόδοξα ρεαλιστής άνθρωπος.

Επιπλέον, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα της μητρότητας τονίζοντας το εξής: «Πήγα σε ειδικό. Είχα το διπολικό συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης αμηχανίας ως προς τον εαυτό μου».

«Δεν ήξερα ποια είμαι. Πράγματα που αγαπούσα, δεν τα ήθελα πια. Σταμάτησα να δουλεύω 3 χρόνια σχεδόν. Όλο αυτό το πράγμα (σ.σ η μητρότητα) έχει και γκρίζες ζώνες. Κι αυτές τις γκρίζες ζώνες δεν μας τις λένε εύκολα σαν να μην πρέπει να αποδομηθεί η ιερότητα και η τελειότητα της μητρότητας».

«Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το παιδί σου, τον άντρα σου και τη ζωή σου. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο του επιλόχειου ψυχισμού που έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως γουστάρεις».

Ελεονώρα Μελέτη

Με ποιον Έλληνα ηθοποιό υπήρξε πολύ ερωτευμένη η Ελεονώρα Μελέτη;

Επίσης, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως υπήρξε στο παρελθόν πολύ ερωτευμένη με Έλληνα ηθοποιό και μάλιστα δεν δίστασε να τον κατονομάσει.

Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη, υπήρξε πολύ ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο.

«Δηλώνω ότι έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη με τον Γιάννη Βούρο. Θεωρώ ότι ήταν ένας από τους πιο ωραίους πρωταγωνιστές, ιδίως όταν έκανε τον κακό, τον γκομενι@ρη που πλήγωνε τις γυναίκες στα σίριαλ της Άννας Ανδριανού…», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτή η φωνή του η φοβερή, το ύφος, αυτό το βλέμμα… ήμουν πολύ ερωτευμένη!», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Γιάννης Βούρος πήρε τον άντρα μου και έμεινα… Λέω τι τον πήρε να του πει;», αναφερόμενη σήμερα στον παλιό της έρωτα με τον ηθοποιό.