Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τη Μαρία Αναστασοπούλου και τα τηλεοπτικά της σχέδια (θα είναι παρουσιάστρια στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι) μίλησε για τον εαυτό της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε την καριέρα της είχε πάρα πολύ όρεξη για δουλειά, όμως, πλέον κουράζεται αρκετά…

«Κανείς στην τηλεόραση δεν κάνει κάποια κίνηση επειδή ξύπνησε στραβά. Σίγουρα η Μαρία γνωρίζει καλά τι κάνει. Εγώ την πρώτη χρονιά που έπιασα δουλειά η σεζόν μου τελείωσε 26 Ιουλίου, γιατί όμως να έλεγα όχι; Ήμουν καινούργια, μου άρεσε αυτό που έκανα, ήμουν η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα, πετούσα από χαρά», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Σκεφτόμουν ότι όσο παραπάνω δουλέψω θα μάθω περισσότερο, θα συγχρονιστώ με τους υπόλοιπους καλύτερα, θα γνωρίσω τον κόσμο, θα πληρωθώ ακόμα έναν μισθό. Ήμουν 23 ετών, αν δεν δούλευα, τότε πότε θα δούλευα. Τώρα μετράω τις μέρες και λέω πώς αντέχω; Περνάνε οι δέκα μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”. Τώρα είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση».

Διαβάστε περισσότερα