Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και όπως ανακοίνωσε η ίδια, περιμένει να κάνει και τη δεύτερη δόση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα της Τετάρτης έκανε live στο Instagram με τη γνωστή συγγραφέα, Λένα Μαντά και οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βιβλία και όχι μόνο.

Στο live που έκανε η παρουσιάστρια αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα ότι σε λίγες ημέρες θα κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, καθώς έκανε τη Μεγάλη Εβδομάδα την πρώτη δόση. «Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να το πω, περιμένω τη σειρά μου σε λίγες ημέρες, να κάνω και τη δεύτερη δόση και να το ολοκληρώσω γιατί ήταν κάτι που περίμενα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα σκέφτονται όπως εγώ και εσύ για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα προς την ελευθερία, γιατί από ότι βλέπω είναι ο μόνος τρόπος. Τη Μεγάλη Εβδομάδα το έκανα και εγώ το εμβόλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια θα είναι από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA και ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες, σε πυρετώδη ρυθμό. Για αυτό και πηγαίνει και στα γραφεία του καναλιού όπου είναι και κάμερες από άλλες εκπομπές για να της κάνουν ερωτήσεις.

Και στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη είπε πως «τώρα τον Μάιο ξεκίνησα να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω, να σκέφτομαι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας», δίνοντας έπειτα μία μικρή λεπτομέρεια για την εκπομπή της. «Θα είμαι το μεσημέρι, κάτι παραπάνω δεν το ξέρω γιατί αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι, δεν είναι δικό μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», σημείωσε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελένη Μενεγάκη, η Ελληνίδα παρουσιάστρια, με τηλεοπτική καριέρα 30 χρόνων, από το 1995 ως την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της «Ελένη» τον Ιούλιο του 2020, ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.