H Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείες που αντιμετώπιζε αλλά και τον πόνο που ένιωσε.

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 μέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά. Για σκλήρυνση πχ. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα, πρόσθεσε: «Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Όταν πήγα, ήμουν απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι εξετάσεις δεν έδειξαν από τι έπασχε. «Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονάω και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχα κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μη μπορώ να σηκωθώ, να μη μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο», περιγράφει.

Τέλος, εξήγησε πως όταν πήγε εν τέλει στο ιατρείο πόνου, οι γιατροί της έδωσαν θεραπεία που την έκανε να αναρρώσει. «Μετά από έναν μήνα ήμουν καλά», είπε.

Διαβάστε ακόμη: