Απαρηγόρητη είναι η Ελένη Φουρέιρα για τον θάνατο του καλού της φίλου, Mad Clip και στην χθεσινή της συναυλία για το Playmotion 2021, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε οργανώσει το συγκεκριμένο live μαζί του, όμως ο τράπερ έφυγε άξαφνα από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όταν ήρθε η στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδήσει το κομμάτι «Μπορεί», στο οποίο οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σαν ντουέτο, η ίδια λύγισε και αναφέρθηκε στον καλό της φίλο με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια κατάφερε εν τέλει, να τραγουδήσει ολόκληρο το κομμάτι, ψελλίζοντας τους πρώτους στίχους. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν κατά την διάρκεια της ερμηνείας της, κοίταξε προς τον ουρανό και φώναξε: «Μας ακούς;».