Η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της στο «Breakfast@Star» σχολίασαν την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα κατά των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών παρουσιαστών.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε την ενόχλησή του και υποστήριξε πως όσοι εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ, ενώ προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να μη «γεμίζουν το μυαλό τους με σκουπίδια».

Ο λόγος που έγινε αυτή η ανάρτηση είναι το γεγονός ότι αρκετοί ρεπόρτερ συνάντησαν τον τραγουδιστή προσπαθώντας να αποσπάσουν δήλωση σχετική με τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου.

Αρχικά, ο Ετεοκλής Παύλου έδειξε τη διαφωνία του με το περιεχόμενο και το ύφος του Χρήστου Μάστορα: «Αυτός είναι ένας τρόπος αφοριστικός. Εγώ πραγματικά σοκαρίστηκα και στεναχωρήθηκα και μετά νευρίασα κιόλας. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποια ανάγκη σου καλύπτει να αναφερθείς στους ανθρώπους της τηλεόρασης ως σκουπίδια ή ως ανήθικους. Είναι πάρα πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί για να τους χρησιμοποιήσεις».

«Επειδή αναφέρθηκε στον τηλεθεατή και είπε ότι η προσοχή του είναι το καινούργιο νόμισμα, θέλω να πω ότι τους τηλεθεατές δεν τους βλέπουμε ως νομίσματα. Για εμάς είναι άνθρωποι που χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας εμπιστεύονται. Φαντάζομαι πως και στις συναυλίες δεν είναι απλά εισιτήρια που κρύβονται ευρώ από πίσω, είναι άνθρωποι που αγαπάνε και εμπιστεύονται έναν καλλιτέχνη», τόνισε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε την άποψή της επί του θέματος, λέγοντας ότι ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια μεγάλη γενίκευση όλων των δημοσιογράφων και ότι και ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει την τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της καριέρας του.

Αναλυτικά, είπε: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους. Ούσα τραγουδίστρια έβαλα και τον εαυτό μου πώς ήμουν πριν μπω στην τηλεόραση και πόσο πολύ κάποιες φορές με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν… Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας άνθρωπος που έχει σχολιαστεί αρκετά με όλο αυτό με τη συναυλία – που λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να συμμετέχει – και σίγουρα τον έχουν βαρύνει κάποια σχόλια που ειπώθηκαν. Το καταλαβαίνω κι αυτό απόλυτα. Θα μπορούσε να μείνει σε αυτό ή σε αυτούς που είπαν αυτά τα πράγματα. Αυτή η τσουβαλοποίηση που λέμε προς όλους, προς ανθρώπους που κατά καιρούς τους χρειάστηκε και πάλι θα σηκώσει ένα τηλέφωνο, είτε αυτός, είτε ο μάνατζέρ του, είτε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, για να ζητήσουν μια εξυπηρέτηση, ένα αλισβερίσι, να το πω έτσι. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, και το λέμε μετά από 3 χρόνια, είναι να προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ωραίες ειδήσεις, ενημέρωση, ψυχαγωγία για να τα προσφέρουμε στον κόσμο και να περάσει καλά για να γεμίσει το μυαλό του με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάει».

«Δεν θα απολογηθούμε εμείς τώρα για τη δουλειά που κάνουμε επειδή ο Χρήστος Μάστορας είπε κάποια πράγματα επί σκηνής και οι συνάδελφοί μας πήγαν να τον βρουν για να δώσει κάποιες ευχές», συμπλήρωσε η Μαίρη Αργυριάδου.

Ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ώρες αφότου εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να πάρουν δήλωσή του σχετική με τη Μαρινέλλα, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία στο Ηρώδειο, στην οποία η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε με δημοσιογράφους, παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και ανθρώπους που εργάζονται σε ειδησεογραφικά sites, οι οποίοι όπως αναφέρει, χρησιμοποιούν το όνομά του για να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού και να κερδίσουν κλικ.

Αναλυτικά, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε τα εξής:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς “πατούν επί πτωμάτων” – σαν στην ταινία “Nightcrawler” – για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε ακόμη: