Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι έχουν μαζί τους την κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα αλλά και την μητέρα του παρουσιαστή του Breakfast@star, βρίσκονται στις Μαλδίβες ενώ στο ταξίδι τους ακολούθησε και ο αδερφός του Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες εν πτήση ενώ μόλις προσγειώθηκαν, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία της Μελίτας με την γιαγιά της!

Γιαγιά και εγγονή πόζαραν μαζί στον φακό λίγο πριν μπουν στο υδροπλάνο για να μεταφερθούν στο νησί τους, με την Ελένη Χατζίδου να γράφει: «Η γιαγιά μας η χρυσή». Το δεύτερο όνομα της μικρής, είναι από την μητέρα του Ετεοκλή Παύλου με την οποία η Ελένη Χατζίδου έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση. Μάλιστα, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής η ίδια, είχε αναφέρει, μέσα από την εκπομπή της:

«Να πω και εγώ στην πεθερούλα μου χρόνια πολλά, στην καλύτερη πεθερά που θα μπορούσα να έχω, σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, στη δεύτερη μαμά μου. Χρόνια πολλά στην Μελίτα-Δήμητρα μας και σε όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη».

χατζιδου

Διαβάστε ακόμη: