Η Έλενα Ράπτη μίλησε για το πλασματάκι που μπήκε πριν από δύο μήνες στη ζωή της και έδωσε μια ισχυρή μάχη, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο νέος ήρωάς στην καθημερινότητά της.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε, πρόκειται για ένα σκυλί του οποίου φωτογράφισε τις πατούσες του και τις ανήρτησε στο προφίλ της στα social.

«Πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή μου αυτό το πλασματάκι. Δυστυχώς έφτασε σε εμένα πολύ βαριά άρρωστο με παρβοεντερίτιδα. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι αιμορραγική διάρροια με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας», ανέφερε αρχικά στο post της.

Και προσέθεσε το εξής: «Έδωσε μάχη με ισχυρά φάρμακα, μεταγγίσεις αίματος και αλβουμινών. Εκεί που νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, εκεί ο μικρός μας ήρωας άρχισε να παίρνει τα πάνω του και με τη σωστή αγωγή, με φροντίδα και αγάπη δυνάμωσε και κρατήθηκε στη ζωή».

«Καθημερινά με πλημμυρίζει αγάπη αποδεικνύοντας ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Κι εγώ προσπαθώ παρά τις υποχρεώσεις να ανταποκρίνομαι σε όλες τις ανάγκες του», κατέληξε στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη η οποία χώρισε πριν από μερικούς μήνες.

Θυμίζουμε πως πριν από έναν μήνα, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της με τον Κίμωνα Μπάλλα, η Έλενα Ράπτη είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως είναι καλά, αισιόδοξη και μοιράζεται τον χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα.

«Είμαι καλά και αισιόδοξη πως με λίγη ακόμη προσπάθεια θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητά μας και τις συνήθειες μας. Αντλώ εμπιστοσύνη και αισιοδοξία και από τη δύναμη του κόσμου, που στάθηκε όρθιος σε αυτή τη μεγάλη μάχη, αλλά και από την κυβέρνηση, που σε καιρούς με τόσες προκλήσεις ανταποκρίθηκε εξαιρετικά», είχε πει χαρακτηριστικά η Έλενα Ράπτη.

Περιγράφοντας το καθημερινό της πρόγραμμα η Έλενα Ράπτη είχε δηλώσει πως θα το χαρακτήριζε γεμάτο. «Πολιτικό γραφείο όταν είμαι στην Θεσσαλονίκη, Βουλή όταν είμαι στην Αθήνα. Επικοινωνία με υπουργεία και συναντήσεις με φορείς. Διαδικτυακές ομιλίες για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Προετοιμασία κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων και μελέτη νομοσχεδίων».