Στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Κρεμλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μπήκε στο εξομολογητήριο και ήρθε αντιμέτωπη με τις πικάντικες ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Στην ερώτηση για το αν θα προτιμούσε να έχει 1.000.000 followers στο Instagram ή να παίξει σε μια σειρά στην μικρή οθόνη, η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε ότι θα επέλεγε ξεκάθαρα το πρώτο, εκτός αν επρόκειτο για ξένη παραγωγή.

«Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο πάνω σου» την ρώτησε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά ότι έχει ακούσει για διάφορα μέρη πάνω της, αλλά αν ήταν να αναφερθεί σε ένα μόνο σημείο, αυτό θα ήταν τα οπίσθιά της.

Όσον αφορά στο μέλλον και την προσωπική της ζωή, η Έλενα Κρεμλίδου πιστεύει ότι θα κάνει πάνω από έναν γάμο και ίσως και ένα παιδί. «Maximum ένα παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα κυρίως καριέρα και ίσως κάνα γκομενάκι. Θα γούσταρα να είμαι μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας» είπε η Μαριπόσα, ενώ ερωτηθείσα για τον αν θα ξανά έκανε αισθησιακή φωτογράφιση, η πρώην παίκτρια του Survivor άφησε το ενδεχόμενο ανοιχτό.

Όταν ρωτήθηκε για το αν το μέγεθος μετράει, εκείνη απάντησε: «Θέλω να στην εξηγήσω την απάντηση. Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου… Μαύρο και μάξι έκδοση, όπως αυτό που έχω τώρα».