Φρενίτιδα στους fans της προκάλεσε η Ελευθερία Ελευθερίου, με τις νέες, super sexy φωτογραφίες της που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και τις εμφανίσεις της.

Σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή, 27/09, στο Instagram η Ελευθερία Ελευθερίου καταγράφεται στο πλαίσιο επαγγελματικής φωτογράφισης με σέξι διάθεση, κάνοντας τους followers της να… παραμιλούν.

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι φωτό που έκαναν τους fans της να παραμιλούν

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μαύρο κορσέ και ζαρτιέρες, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της να εντυπωσιάζει.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και τα χιλιάδες likes στις σχετικές δημοσιεύσεις της, αλλά και τα πολυάριθμα, άκρως κολακευτικά σχόλια από τους fans της.

«Πολύ όμορφη και σέξι», «Γυναικάρα», «Άκρως αισθησιακή παρουσία», «Μας έβαλες φωτιά!», «Γυναίκα ατελείωτη», «Κουκλάρα», ήταν μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη: