Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου, βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και προσπαθεί να απολαύσει μερικές χαλαρές στιγμές προτού ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τώρα που ανοίγουν και τα μαγαζιά.

Μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο λοιπόν, η όμορφη Ελευθερία Ελευθερίου απολαμβάνει την κανονική ζωή, μακριά από τους περιορισμούς και τις ελλείψεις του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος.

Φήμες για νέα σχέση

Μάλιστα, εκεί δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόμενη από έναν νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τον Κώστα Ρουκουνάκη σύμφωνα με την Espresso. Ο 20χρονος μέσος μέχρι το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, ενώ για ένα χρόνο, μετά έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης, πριν μετακόμισε στην Ένωση.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν λοιπόν, ήθελαν την τραγουδίστρια σε σχέση με τον «κιτρινόμαυρο» άσο, αλλά η πρώην παίκτρια του Survivor διέψευσε όσα ακούστηκαν.

Γιατί φωτογραφήθηκαν μαζί;

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες από το znews, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε πως δεν έχει σχέση με τον Κώστα Ρουκουνάκη και δεν γνωρίζει καν ποιος είναι.

Μάλιστα, αναφέρει πως ο λόγος της κοινής τους φωτογράφισης ήταν επειδή της ζητήθηκε από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου να ποζάρει στο booth.

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της;

Σημειώνεται πως είχε συζητηθεί και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ταταράκη. Το ζευγάρι μάλιστα, είχε διαφορά ηλικίας, καθώς όταν ήταν μαζί, η τραγουδίστρια ήταν 30 ετών, ενώ ο σύντροφός της 24. «Την ενοχλεί, για αυτό με μεγαλώνει και λέει πως είμαι 25», είχε εξομολογηθεί το μοντέλο.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε μια κρουαζιέρα όπου ήταν και οι δύο για δουλειά και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Η Νάνσυ Παραδεισανού τον Μάιο του 2020 είχε κάνει ρεπορτάζ για το «Πρωινό». Η δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι το μοντέλο «έφαγε πόρτα» από το πάρτι γενεθλίων της τραγουδίστριας, μιας και δεν τον είχε προσκαλέσει. Και μπορεί ο Δημήτρης Ταταράκης να προσπαθούσε να τα ξαναβρούν, εκείνη όμως δεν ήθελε να τον δει ούτε να τον ακούσει μετά από έναν καυγά που είχαν, σύμφωνα με εκείνο το ρεπορτάζ.