Δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ροζ φόρεμα, ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram η Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή παρουσιάστρια διαθέτει έναν από τους πιο πετυχημένους λογαριασμούς στα social media. Σε αυτό το προφίλ της, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά posts κάνοντας διαγωνισμούς για τους πολλούς ακολούθους της.

Στη νέα της ανάρτηση λοιπόν, ποζάρει με ένα μακρύ ροζ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και φορώντας ψηλά τακούνια, εντυπωσιάζει «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα πάνω της.

Εκθαμβωτική η Φαίη Σκορδά με ροζ φόρεμα Εκθαμβωτική η Φαίη Σκορδά με ροζ φόρεμα

Φαίη Σκορδά: Πετυχημένη παρουσιάστρια, μαμά και γυναίκα

Η Φαίη Σκορδά, αξίζει να σημειωθεί πως είναι πετυχημένη παρουσιάστρια, μαμά και γυναίκα. Και παρότι δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά, προσφάτως είχε δώσει το παρών στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει, αρχικά, για τη σχέση της με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, τονίζοντας ότι έχει αγχωθεί με όσα διαδραματίζονται στον χώρο του θεάματος το τελευταίο διάστημα και είχε εξομολογηθεί τον τρόπο με τον οποίο τους το επικοινωνεί.

«Έχω μια παιδικότητα μέσα μου, που μου αρέσει και την έχουν συνηθίσει. Από την άλλη, τις τελευταίες ημέρες γυρνάω στο σπίτι, κι επειδή έχω αγχωθεί με όλα αυτά που γίνονται, έχω την αγωνία να τους εξηγήσω κάποια πράγματα… Θεωρώ ότι ένας πολύ ωραίος τρόπος να εξηγήσεις κάτι τέτοιο είναι τα παραμύθια, τα ωραία βιντεάκια που υπάρχουν και δίνουν μια αφορμή για κουβέντα. Όσες φορές πάω να το κάνω με κανονική κουβέντα, δεν μπορούν κάποια πράγματα να τους γίνουν απολύτως κατανοητά».

Όσο για τα επαγγελματικά της είχε πει: «Η ιδέα (σ.σ. για τον Γιώργο Λιάγκα) ήταν δική μου. Αλλά το βρίσκω πολύ αληθινό. Ξεκινήσαμε μαζί τότε, ενώ ήδη ο καθένας είχε τη δική του πορεία. Θυμάμαι, όταν μας είχε γίνει η πρόταση από το Mega, εγώ δεν ήθελα, γιατί μου έκανε πολύ περίεργο ένα ζευγάρι να είναι μαζί στην τηλεόραση. Και όταν χωρίσαμε, δεν γινόταν, δεν γίνεται μετά από έναν χωρισμό να είναι όλα καλά. Το σταματήσαμε. Τώρα που το βλέπω από έξω, μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους και στην εκπομπή νομίζω ότι χρειαζόταν να επιστρέψει».