Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα, βρέθηκε ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα κι ο συνεπιβάτης φαίνεται ότι ήταν εκείνος που γάζωσε τον 59χρονο οδηγό, από τη δεξιά πλευρά.

Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς έχουν βρεθεί 15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ.

Μάνδρα: Το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά λίγο μετά την εκτέλεσή του

Στη συνέχεια οι δράστες κατέβηκαν από τη μοτοσικλέτα, πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του θύματος το καλάσνικοφ ενώ έβαλαν φωτιά στο όχημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο 59χρονος που ήταν έμπορος κρεάτων.

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το αμάξι, στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας, να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν από την περιοχή με τη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει βρεθεί καμένη μια μηχανή, στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν αν συνδέεται αυτή μοτοσικλέτα με τη στυγερή δολοφονία.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κλιμάκια της Ασφάλειας που συγκεντρώνουν ευρήματα ενώ το αυτοκίνητο ελέγχεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Μάνδρα: Οι δολοφόνοι του επιχειρηματία γνώριζαν πως εκείνη την ημέρα δεν θα έχει προσωπική ασφάλεια

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας ίσως έχουν χαθεί και πολύτιμα στοιχεία καθώς έχει ρίξει πάρα πολύ νερό η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να μπορέσει σβήσει τη φωτιά το φλεγόμενο όχημα.

Σημειώνεται ότι η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία είχε δολοφονηθεί το 2018 από δυο αδέρφια. Κίνητρο τότε ήταν η ληστεία, της είχαν στήσει ενέδρα πάλι σ’ αυτή εδώ την περιοχή, έξω από το σπίτι της, την είχαν πυροβολήσει και την είχαν σκοτώσει και την λήστεψαν.

Στη συνέχεια η υπόθεση αυτή εξιχνιάστηκε, συνελήφθησαν οι δράστες και έχουν οδηγηθεί στη φυλακή ενώ δεν φαίνεται να συνδέονται οι δύο υποθέσεις μέχρι αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: