Εξώδικη διαμαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ απέστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος του «Τριφυλλιού», ο ΣΚΑΪ αναπαρήγαγε είδηση που αφορούσε στον ίδιο, η οποία, όμως, δεν ισχύει.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα τον ΣΚΑΪ, «αργά το μεσημέρι, ο 47χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην περιοχή του Ψυχικού μαζί με μία γυναίκα, με την οποία είχαν έντονη συνομιλία σε δημόσιο χώρο.
»Λίγο αργότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να επιχείρησε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του, την συγκεκριμένη γυναίκα και να χειροδίκησε εναντίον της.
»Γείτονες και περαστικοί επικοινώνησαν με το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και ακολούθησαν αναζητήσεις του οχήματος.
»Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και το ακινητοποίησαν.
»Ακολούθησε η προσαγωγή του επιχειρηματία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, όπως και των τριών συνοδών ασφαλείας του».
Η  είδηση αυτή  προκάλεσε  την οργισμένη αντίδραση του Δ. Γιαννακόπουλου που ανέβασε ανάρτηση-απάντηση στα social media: «Στα ψέματα που λες καράφλα θα απαντήσω με αλήθειες που θα πονέσουνε».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διέψευσε το περιστατικό, ενώ χαρακτήρισε ψευδή και άκρως συκοφαντικά τα περί προσαγωγής του σε αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.